Descriere
Biscuiți cu teff și hrișcă fără gluten Farabella
Sunt delicați ca gust și aromă, ușor rumeniți, ideali pentru micul dejun sau în orice moment al zilei.
Ingrediente: amidon de cartofi, făină de teff (17%), zahăr din trestie (15,5%), ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de acid oleic (14%), făină de porumb, făină de orez, făină de hrișcă (8%), sirop de glucoză, emulgator: lecitină de floarea soarelui, sare, agenți de creștere (pirofosfat acid de sodiu, bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), arome naturale, agent de îngroșare: xantan.
*Poate conține urme de susan, muștar, nuci.
NU conține: gluten, ulei de palmier, organisme modificate genetic.
Informații nutriționale pentru 100 g:
Valoare energetică – 1843 kJ / 439 kcal
Grăsimi – 15 g
din care acizi grași saturați – 1,5 g
Carbohidrați – 68 g
din care zaharuri – 22 g
Fibre – 4,8 g
Proteine – 5,5 g
Sare – 0,25 g
Mod de depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros. Închideți întotdeauna ambalajul după deschidere.
Ambalare: pungă de 200 g.
Producător: BioAlimenta SRL, Italia
Biscuiți cu teff și hrișcă fără gluten Farabella s-au născut din experiența și pasiunea de a crea cele mai bune produse fără gluten.
Vezi produsul pe site-ul producătorului: Il Biscotto al Teff e Grano Saraceno